Minu raamat jõudis müüki

neljapäev, september 29, 2011

  Reedel 29.09.2011 jõudis raamatupoodidesse müüki minu uus raamat "Lennart Meri, vabaduse valus valgus." Kirjastus Kunst, 376 lk., kujundus Andres Tali. Raamat räägib Merist kui poliitikust, tema poliitikast, karjäärist ja tegemistest ilma panegüürika ja mütologiseerimiseta, sellisena nagu ta tegelikkuses oli. Tänane Eesti on Lennart Meri nägu rohkem, kui me arvatagi oskame. 
Raamatu esitlus toimub ülejärgmisel nädalal. Täpsem info edaspidi. Seal on võimalik osta raamatut kirjastuse hinnaga. Koos autogrammi ja pühendusega. Raamatuid saab minu kaudu ka edaspidi kirjastuse hinnaga niikaua kui neid jätkub. Võtke aga ühendust: hennpolluaas@gmail.com

You Might Also Like

3 kommentaari

  1. Ostsin raamatu ja olen väga rahul. Põhjalik ja faktirohke. Suur tänu autorile! Mis järgmiseks?

    VastaKustuta
  2. Aitäh heade sõnade eest! Tööd oli rohkesti, aga on hea kui tulemusega rahule jäädakse. Eks midagi tuleb kindlasti ka järgmiseks, kuid praegu on seda veel vara öelda. Mõningaid mõtteid mul on.

    VastaKustuta
  3. Laenutasi raamatu raamatukogust. See raamat lõi sassi minu senise kujutluse Lennart Merist. Olin teda siiani pidanud kõige, kõige. Nüüd mõtlen temast, kui tavalisest poliitikust.

    VastaKustuta

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Laadib...

Uued uudised

Laadib...