Meedias mahavaikitud

teisipäev, november 01, 2011


Apollo TOP 1


Rahva Raamat TOP 1


Minu veidi enam kuu aega tagasi ilmunud raamatu "Lennart Meri, vabaduse valus valgus" kogu tiraaž haarati lennult ja sai otsa rekordilise ajaga. Juba on kirjastus "Kunstil" tehtud ja müügile paisatud ka kordustrükk. Kui välja arvata Delfi, kes enne raamatu ilmumist avaldas sellest mõned valitud lõigud, siis valitseb nii trüki- kui virtuaalmeedias absoluutne (kohkunud ja kokkulepitud) vaikus - kuidas ometi julges keegi välja öelda, et keiser on alasti. Kas tõesti loodetakse, et kui raamatust ei räägita ja see maha vaikitakse, siis teda polegi olemas? Positiivne tagasiside, mida olen arvukatelt lugejatelt saanud, räägib hoopistükis teist keelt ja mul on mõistagi raamatu edu üle äärmiselt hea meel. Ütleb ju eesti vanasõnagi, et: "Tõde kotis ei püsi".

You Might Also Like

3 kommentaari

  1. Ma ei imesta, et Teie raamat püütakse maha vaikida. Seal tehtud paljastused on väga valused ka täna võimul olevatele tegelinskitele. Suur tänu Teile selle suure töö eest ja jaksu edaspidiseks!

    VastaKustuta
  2. Pole midagi uut selle taeva all! Pättide, kaabakate ja röövlite käekiri tõe varjamisel ning oma pettuste tõena esitlemisel on olnud kõikidel aegadel ühesugune. Edu Teile, hr. Henn Põlluaas!

    VastaKustuta

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Laadib...

Uued uudised

Laadib...