Valitsus avab ukse musta raha teenivatele prostituutidele

laupäev, aprill 21, 2018

Minu 18.04.2018 kõne Riigikogus seoses vasakvalitsuse esitatud kavaga avada kolmandate riikide lastehoitjatele-koduabilistele piiramatu ja vaba pääs Eestisse. 

Välismaalaste seaduse muutmise seaduse eelnõu (590 SE)


See, mis me kuulsime, on sõna otseses mõttes tõesti absurdne ja, piinlik öelda, ka täiesti madalalaubaline jutt. Need põhjendused, millega soovitakse teha ühest Euroopa direktiivi soovituslikust osast Eestis kohustuslik, on allpool igasugust arvestust.

Esiteks, mul on küsimus, kas Eesti on suveräänne riik. Kas Riigikogu esindab iseseisvat suveräänset riiki, kellel on enda otsustusvõime ja ka otsustusõigus, või oleme me lihtsalt sellised truualamlikud teenrid, kes iga isanda näpunipsu peale jooksevad ja on kõigega absoluutselt nõus – ükskõik millega, banaani kõveruse reguleerimisega, porgandi kuulutamisega puuviljaks või mis iganes? 

Meil ei ole mitte vähimatki kohustust ega ammugi vajadust teha see direktiivi osa, mis puudutab koduabilisi ja lapsehoidjaid, kohustuslikuks Eestile. Meil ei ole mitte mingisugust vajadust kolmandate riikide kodanikele ukse avamiseks. Meil on neid niigi juba piisavalt, tervelt kolmandik inimestest. 

2016 tuli peaaegu 7300 sisserännanud isikut kolmandatest riikidest (peamiselt Ukrainast, Venemaalt ja Valgevenest), 2017 oli see arv veelgi suurem. Kümne aasta jooksul, nende tendentside jätkudes, tuleb meile Tartu linna suurune muukeelne, eesti keelt mitte oskav kontingent kõikide nende teie välja pakutud kvoodisüsteemist möödahiilimistega. See jutt, et me kvooti ei suurenda, ei maksa ju mitte midagi, sest iga päev praktiliselt tullakse uute eranditega välja, mis tegelikult tühistavad kogu selle Eesti rahva kaitseks tehtud kvoodi. 

Nüüd siis konkreetselt sellest asjast. Ministeeriumi väitel pole juriidilisi vastunäidustusi, miks mitte uksi avada. No tule, taevas, appi! Eestlasi on ainult 900 000. Meil on avatud tohutu regioon – Euroopa Liit, USA, Kanada, Jaapan –, kus elab miljard inimest, kes võivad tulla ilma igasuguste piiranguteta siia. Sellest on vähe, te tahate veel kolmandatele riikidele uue ukse avada. 

Ja lapsehoidja-koduabilisele makstav tasu ei ole äkitselt enam palk. Selle eest ei pea makse maksma, see ei ole justkui töötegemine. See on ju absurd! Sellega tegelikult legaliseeritakse Eestis mustad palgad. Ja väide, et tööandja on juba maksud maksnud, au pair'id ei pea seda enam tegema, on ju absurdne. Kõik me peame makse maksma, aga äkitselt üks kontingent ei pea. Kui minu naabrimees on töötu, ma palkan ja kutsun ta appi endale puid lõhkuma, maksan talle 10–20 eurot näiteks, ja see jõuab maksuameti kõrvu, jääb ta kõikidest abirahadest ilma. Aga mingisugused au pair'id võivad teenida ükskõik kui palju. Mis kõige hullem, sealt kõrvalt või selle asemel saavad nad tõepoolest töötada prostituutidena, nagu isegi direktiiv hoiatab, või jumal teab, kellena. Ei mingit probleemi.

Ja kui kuulata veel seda, mida siseminister Anvelt esimesel lugemisel siin rääkis, siis on selge, et mingeid põhjendusi ega vajadust väliskoduabiliste-lastehoidjate järgi ei ole. Minister teatas, et sellega me anname võimaluse kolmandate riikide inimestele silmaringi avardamiseks. No tule, taevas, appi! Meie asi ei ole avardada kolmandate riikide inimeste silmaringi sellise asjaga, millega me võtame ära töö enda inimestelt. Nagu kolleeg siin ette luges, meil on terve hulk, kes otsivad au pair'i tööd, meil on tuhandeid õpilasi-üliõpilasi, kes hea meelega teeksid õppimise kõrvalt natukene lisaraha endale, meil on pensionärid jne, jne. Nende peale me ei mõtle. 

Kui nemad läheksid au pair'iks, koduabiliseks, siis lajatab maksuamet täie karmusega, sellepärast et muidu nad teevad musta tööd. Aga kolmandate riikide inimestele ütleme, et olge lahked, tulge, tehke mustalt tööd palju tahes, ükskõik mida veel lisaks selle kõrvalt. Isegi see, et lõimumisprobleemid suurenevad ühiskonnas, see, et Eesti palkadele tekib surve jäädagi madalaks, ei loe absoluutselt. See on täiesti arusaamatu. Ja mõni võib-olla tulebki kuskile perekonda, mitte koduabilise tööd tegema, vaid "koduabilise" tööd tegema. Sellega aidatakse kaasa prostitutsiooni legaliseerimisele. 

On täiesti hullumeelne idee sellise asjaga välja tulla ja väita, et see oleks justkui meile kasulik ja selle vastu justkui ei olevat mingeid väiteid. 

Ma usun, et iga vähegi halle ajurakke omav inimene siin saalis – ja mitte ainult siin saalis, vaid terves Eesti Vabariigis – saab aru, et tegemist on absurdse ettepanekuga, mis on üks lüli selles jätkuvas massiimmigratsiooni soodustamise jadas, millega meil ülimalt ägedalt, sihikindlalt ja järjepidevalt välja tullakse ja mida me oleme näinud ja mida me veel varsti uuesti siin saalis näeme. 

Tõmbame sellele pidurit! Me oleme väike rahvas. Meie säilimine, meie allesjäämine, see on meie kõige suurem ülesanne ja kohustus ning argument kõikide selliste Eesti rahva väljavahetamise ja hävitamise plaanide vastu. 

Seoses sellega teeb Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ettepaneku katkestada seaduseelnõu 590 teine lugemine. Aitäh!

Meie ettepanek lükati tagasi.

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. "Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit eurot, mis teeb 7500 eurot iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Jarmo Tuisk küsimuse. "
    Auto paaki,bensiini ja diisli asemel,vala vett : http : / /
    m. stins. biz / auto/
    Auto on water
    AUTO ON WATER
    Hydrogen on the ICE is one of the most exciting topics of vehicle owners and not only. Our company has developed electrolyzers capable of replacing the main fuel (gasoline, diesel) by 70-90%. In some cases, it is 100%. Working samples were successfully tested for 2 years.
    The results of the engine, units of the units, were in excellent condition, without damage.
    Increase of the motor resource of ICE by 2 times, Increase of the engine power up to 35%, Absence of deposit on the piston system.
    Machines on which tests were carried out
    VAZ 2101
    VAZ 2101
    VAZ 2108
    VAZ 2108
    VAZ 2109
    VAZ 2109
    BMW e39
    BMW e39
    Volga GAZ-24
    Volga GAZ-24
    Gazelle
    Gazelle
    HUMMER H2
    HUMMER H2
    KamAz
    KamAz
    Skoda Octavia
    Skoda Octavia
    Tavria
    Tavria
    Security
    SECURITY Our company has focused on the required capacity per second of a sufficient amount of gas from the water for the operation of ICE. The explosive gas does not accumulate and is not stored in cylinders. There are no volumes of gas accumulation. In the event of an accident or other damage and ignition, the explosion is excluded, since the system is filled with water and the exhausted gas immediately consumes the internal combustion engine. Nothing to explode.
    Installation additional. generators
    ADDITIONAL. GENERATOR
    ADDITIONAL. GENERATOR
    ADDITIONAL. GENERATOR
    Propane-methane with hydrogen
    Excellent proven system of afterburning methane and propane. The propane savings range from 40 to 70%.
    In DVS, propane or methane is burned by only 63-64%, the remaining 33-34% is emitted into the exhaust manifold.
    Hydrogen is mixed with propane-methane during combustion causing propane to burn to 90-99%
    thereby increasing power and saving gas by at least 30-35%.
    Good Started on the mixture in -25 -27. Smooth work.
    Reduces the temperature of hydrogen burning.
    Propane-methane slows the ignition of hydrogen and oxygen.
    Hydrogen raises the octane number and raises the caloric content of propane or methane by 20-40%, depending on the amount of hydrogen.

    CO2
    The ecological exhaust also increases. CO2 emissions are reduced to a minimum, The smell of exhaust fumes. Our performance at the gas saving stand (PROPAN) and the reduction of CO2 emissions to 7-11%.
    INDICES AT THE BOOTH
    Propane is marked by Red.
    CO2 is marked with white
    CO marked in yellow.

    OPTION 1. Savings of 50-70%.
    OPTION 2. Savings of 70-90%.
    OPTION 3. Savings of 90-100%.

    VastaKustuta

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Laadib...

Uued uudised

Laadib...