Kanal 2 Eesti Rahvuslikust Liikumisest

pühapäev, oktoober 03, 2010

Pole vist vaja tõestama hakatagi, et demokraatia on Eestis asendunud elitaarse partokraatiaga, mis seab ennast (valimis)seadustega Toompeale põlistada püüdvate tegelaste isiklikud- ja klikihuvid kõrgemale kõigest muust. Eeskätt tegelikest riigi ja rahva huvidest, eesmärkidest ja vajadustest. Eesti vajab muutust.

Nii viimased kohalikud, kui ka europarlamendi valimised näitasid hästi, et edu saadab võimuparteide väliseid ja uusi jõude. Uus erakond, mis kavatsetakse luua ERL-i ja EKD baasil, tekitab sünergiat ja saab kahtlemata värskeks ja alternatiivseks jõuks, et positiivseid muutusi tuua ja Toomepea Augease tallid rämpsust puhtaks pühkida...

Kanal 2 esitas Reporteri saates lühivaate ERL-ist. Intervjuude andmine ja klipi tegemine kestis tegelikult tunde ja jutuks tuli veel palju muidki küsimusi ja teemasid. Kuid eks saate formaat nõuab lühendamist ja teatud valikute tegemist. Tänud autoritele ja Kanal 2-le.

Vaata videot:

"Kevadel valitakse uus Riigikogu ja see on käivitanud aktiivse valimispropaganda. Suurte parteide kõrval soovivad parlamenti pääseda ka uued ja väiksemad tegijad, kellele sageli ei antagi meedias sõna.

Et ebavõrdsust vähendada, tutvustame teile Eesti Rahvuslikku Liikumist, mille liikmed on kindlad, et seekord pääsevad ka nemad Riigikokku."

Rahvuslased rihivad Riigikogu, Reporter, Kanal 2

http://www.reporter.ee/2010/09/20/rahvuslased-rihivad-riigikogu/

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Kahjuks ei õnnestunud ERL-i ja EKD ühinemisel uue erakonna loomine teatud tehnilistel põhjustel, kuid meie sihid ja eesmärgid on endised. Tegutseme parema Eesti nimel. Koostöö jätkub.

    VastaKustuta

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Laadib...

Uued uudised

Laadib...