Saue linnapea Henn Põlluaas kandideerib riigikokku

esmaspäev, jaanuar 19, 2015


Saue Sõna
Et Saue linnapea Henn Põlluaas kandideerib Riigikokku ja linnaelanikud on selle kohta küsinud, esitas leht küsimused linnapeale edasi.

Saue linnapea, Henn Põlluaas on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Harju- ja Raplamaa esinumber ning kolmas üleriigilises nimekirjas.

Millised on EKRE ootused?
Riigikogu valimised on Eesti tuleviku jaoks otsustavad. Tänased võimulolijad ei oma visiooni ega vastutusvõimet ja on vigade, korruptsiooniskandaalide ja hoolimatusega rahva suhtes kaotanud usalduse ja usutavuse. Eesti vajab uusi jõude ja inimesi Toompeale ning edasiviivaid ideid. Prognoosin, et EKRE saab 5-10 kohta, lööb senised kaardid segamini ja saab riigikogus, mis on täna vaid kummitempel kitsa ringkonna käes, oluliseks kaalukeeleks. Rahvas saab, kui nad ei taha stagnatsiooni ja kartellipoliitika jätkumist, anda hääled EKREle.

Kes on inimesed, kellega koos sa kandideerid?
EKRE Harju-Raplamaa kandidaatide seas ei ole korruptsiooniskandaalisesse segatud isikuid ega laialt tuntud meelelahutustegelasi: näitlejaid, lauljaid, telenägusid. See-eest on nimekirjas väga asjalikke linna- ja vallajuhte, volikogude liikmeid, teadusdoktoreid, ettevõtjaid, majandus- ja rahandusspetsialiste jne, kellel on olemas vajalik kompetents ja kogemused.

Üks linnakodanik küsis eakate aastalõpupeol, et kui sa lähed Riigikokku, kes võitleb siis meie eest?
Linnapeana läheb mul juba neljas aasta. Meil on välja kujunenud väga hea meeskond, kellega oleme palju ära teinud. Julgen kinnitada, et oluliselt rohkem, kui tehti mitmete eelnevate aastate jooksul. Kui peaksin osutuma valituks, siis jääb linn headesse kätesse. Küsiksin vastu, et kui mitte mina, siis kes võitleb teie eest riigikogus?

Kas võidu korral Saue linnast lahkuda ei ole kahju?
Ma ju ei lahku. Elan siin, olen endiselt valimisliidu Kindlad Tegijad liige, kes võitis kohalikel valimistel ja kelle seast valiti linnapea ja abilinnapea. Saue asjad ja inimesed on mul südames ja kavatsen jätkuvalt linna elus aktiivselt osaleda.


Avaldatud Saue Sõnas 16.01.2015

http://uus.saue.ee/public/files/saue_sona_160115_parandatud.pdf

You Might Also Like

0 kommentaari

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Laadib...

Uued uudised

Laadib...