EL välisminister Mogherini: islam kuulub Euroopasse!?

esmaspäev, juuli 13, 2015

Euroopa Liidu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindaja (EL välisminister) Federica Mogherini teatas 24.06 2015 Brüsselis toimunud konverentsil “Call to Europe V: Islam in Europe”, et islamil on kindel koht lääne ühiskonnas. “Islam kuulub Euroopasse… Ma ei karda öelda, et poliitilisel islamil peab olema koht pildil (Euroopa Liidus).


Mogherini sõnul eksivad need, kelle sõnul üha rohkem muslimeid tähendab lõppu Euroopale, sellistel inimestel polevat aimugi, mida tähendab Euroopa ja euroopa identiteet. Ilmselgelt on tal endal kindel teadmine, et Euroopa ja euroopa identiteet ei tähenda midagi muud kui just islami. Mogherini on EL ametlik esindaja, kes vastutab Euroopa Liidu ühtse välis- ja julgeolekupoliitika eest. Nii kõrge esindaja sõnadesse tuleb suhtuda täie tõsidusega Meenutuseks ja selgituseks olgu öeldud, et Mogherini on oma taustalt Itaalia vasakpoolne, võiks öelda isegi äärmusvasakpoolne.


Tema kõne tekitab mitmeid küsimusi. Kas Mogherini avalikustas ja kuulutas välja EL uue perspektiivi, arengusuuna ja väärtuste skaala? Kas Euroopa Liidu tänane eesmärk on lõhkuda Euroopa ühiskond ja läänelik kultuur, kindlustada islamishariaadile vankumatu koht ja tulevik Euroopas ning luua euroopale islamiidentiteet? Kõik see kõlab justkui äärmusislamistliku ISISe võitlusloosung. Kas illegaalsete immigrantide piiramatu vastuvõtmine ja nende tulekule kaasaaitamine Vahemerel ning nende sundjagamine EL liikmesriikide vahel kannab Mogherini sõnastatud eesmärki ning seda viiakse läbi EL ja ka meie endi võimulolijate kätega? Et islam kinnituks kõikjal Euroopas ja oleks n.ö. pildil?


Ma ei ole ei Eesti valitsuselt ega esindajatelt Brüsselis kuulnud Mogherini väidete kohta poolt sõnagi. Kuna on vaevalt usutav, et nad ei ole antud kõrge esindaja kõnega tuttavad, siis kas vaikimine tähendab nõusolekut Mogheriniga? Kui jah, siis on viimane aeg nende tagasikutsumiseks ja erakorralisteks valimisteks, sest Eesti ei ole mitte selleks Euroopa Liitu astunud, et lasta enda ühiskonda ja riiki sundümberasustada ja islamiseerida. Palju(multi)kultuursus maailmas ja loomulikult Euroopas on hea ja ainumõeldav, kuid vaid senikaua, kui maailma ja ühtne Euroopa koosneb eri rahvastest, kultuuridest ja iseseisvatest riikidest, justkui värviline ja kaunis mosaiikpilt. Paraku püütakse Euroopale äärmussallivuse ja solidaarsuse sildi all peale surutava multikultuursuse kaudu üksikuid rahvaid ja kultuure kokku sulatada ühtseks halliks, porikarva massiks. Ja üha enam ja enam ning üha kiiremas tempos hakkab ennasthävitav multikultuursus muutuma islami eufemismiks.


Näeme seda juba kõikjal Euroopas. Multikultuursus on osa internatsionalismist, mille poole sotsid ja kommunistid on püüelnud aastakümnete jooksul. Tundub, et täna on nad oma eesmärgile lähemal kui kunagi varem, ja paradoksaalsel kombel viiakse seda hävitustööd läbi euroopa kesk- ja parempoolsete liberaalsete erakondade toetusel. Ka meil siin Eestis. Reformierakond ja IRL teevad seda sotside musta tööd Keskerakonna toetusel ja Vabaerakonna nõusolekul. Vaid EKRE seisab massiimmigratsiooni, mida teised paratamatuseks nimetavad, vastu.


Hetkest, kui poliitiline islam saab Euroopas vabad käed, nagu Mogherini loodab, pole mooramaamehi enam tarvis. Kui euroopalikud väärtused on vasakpoolsete, liberaalide, multikulturistide ja äärmussallivuslaste poolt looja karja saadetud, on nemad esimesed, keda vankumatute islamistide kivirahe tabab.


HENN PÕLLUAAS , EKRE fraktsiooni aseesimees Riigikogus


Mogherini kõne täismahus :

http://eeas.europa.eu/statements-eeas/2015/150625_07_en.htm


Avaldatud: 13.07.2015 Uued Uudised, www.uueduudised.ee

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Meile ei ole vaja sundimmigratsiooni ja kui riik oleks õigesti juhitud, puuduks vajadus ka sundemigratsiooni järele.

    VastaKustuta

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond

Laadib...

Uued uudised

Laadib...